Şöminecim 01.04.2023
#Şömine

Beyaz Şömine Modelleri Nelerdir?

Beyaz Şömine Modelleri Nelerdir?

Sağlam bir yapıya sahip olan şömineler, herhangi bir çarpma ya da temas ile zarar almaz ve uzun ömürlü bir kullanıma sahiptirler. Bu sayede yeni bir ısıtma sistemine gerek duymadan uzun yıllar boyunca ısınabilirsiniz. Birbirinden farklı çeşitlere sahip olan şömineler, evinizin dekorasyonuna göre farklı renklerde ve farklı modellerde tasarlanmaktadır. Bu geniş ürün seçeneği, şöminenin evin içerisinde renk ve malzeme açısından uyum sağlamasını amaçlar. Beyaz şömine oldukça fazla tercih edilmektedir.

Beyaz renge sahip olan birçok şömine modeli bulunmaktadır. Bunlardan ilki elektrikli şöminelerdir. Elektrikli şöminelerde beyazda dahil olmak üzere birçok renk bulunmaktadır. Bu şömineler dekoratif olarak güzel bir görünüm sağlamaktadır. Aynı zamanda oldukça basit bir kullanımı vardır. Siz istediğinizde açılarak yanar ve siz istediğiniz zaman kapanırlar. Bir tuş ile çalıştırarak bir tuş yardımı ile kapatabilirsiniz. Bu sayede herhangi bir odun kullanmadan şöminenizi yakabilirsiniz.

Doğalgazlı şöminelerde de beyaz en çok tercih edilen renkler arasındadır. Doğalgazlı şömineler, ev içerisinde bulunan doğalgaz ile ısınma sağlamaktadır. Bunun yanı sıra istediğiniz zaman LPG ile şöminenizi çalıştırabilirsiniz. Doğalgazlı şömineler, çalışma şekli olarak elektrikli şöminelere benzemektedir. Uzaktan kumanda ya da bir tuş ile bu şömineyi çalıştırabilirsiniz ve sonrasında yine aynı düğme ile şömineyi kapatabilirsiniz.

Odunlu şöminelerde de beyaz renk bulunmaktadır. Odunlu şömineler, hepimizin bildiği klasik şömine modellerinden biridir. Uzun yıllar boyunca evlerde yer alan ve odun ile ısınma sağlayan bu şömine modeli, özel bir çalışma şekli ile oluşan dumanı bacayla dışarı atmaktadır. Bu şömineler bacasız şömine olarak da bilinmektedir. Bu şöminelere odun ekleyerek uzun süreli bir ısınma elde edebilirsiniz. Bunların yanı sıra odunlu şöminelerin ortama kattığı hava diğer şöminelere oranla daha güzeldir.

Günümüzde birçok şömine modeli bulunmaktadır ve hangi şömineyi tercih edeceğiniz sizin zevkinize kalmıştır. Şöminenin kullanım amacı, estetik tercihiniz ve yerleşim yeri bu kararınızı etkileyebilir. Şömine rengi de oldukça önemlidir. Ortama uyum sağlayacak ve göze batmayacak renklerin tercih edilmesi, görünüş açısından daha iyi olacaktır.

Beyaz şömine modellerimizi görüntülemek için tıklayınız.

 

Ücretsiz keşif hizmetlerimizden faydalanmak ister misiniz?

Evinizin sıcaklığına bizim de katkımız olsun! Ücretsiz keşif ile gereksinimlerinize cevap verecek, sizin tercihleriniz doğrultusunda ve ihtiyacınızı uzun yıllar karşılayacak en uygun çözümü sunuyoruz. Keşif hizmeti almak için Türkiye'nin her yerinden bize ulaşabilirsiniz.

İletişim